Uitnodiging

Deze uitnodiging aan u om lid te worden lichten we graag toe

 

Heeft uw rondgang op onze site u een goed beeld gegeven van ons koor? Dan weet u inmiddels dat we groot en actief zijn en het koor professioneel aanpakken. Die professionaliteit blijkt onder andere uit onze eigen PR-commissie. Wij slaan op de spreekwoordelijke trom als het gaat om naamsbekendheid en publiciteit voor concerten en andere hoogtijdagen. Maar een belangrijke taak is uiteraard ook het aantrekken van nieuwe leden. Graag overtuigen wij u met enkele uitnodigende argumenten om inderdaad ‘van u te laten horen’.

Ons koor is meer dan een aantal mannen, die iets met zingen hebben. Het is een grote organisatie actief met het instuderen en presenteren van allerlei koormuziek, waaronder geestelijke muziek die uiteraard brede aandacht krijgt. We doen dat om Gods eer te bezingen, maar er zeker zelf ook plezier aan te beleven.

Een stevig bestuur, actieve commissies
Voor een koor van deze allure heb je een dirigent en een piano nodig; een muziekmap met verschillende genres van te zingen stukken; een bestuur en verschillende commissies voor het praktische werk. Op deze site vindt u die onder ‘Bestuur – Commissies’. De PR-commissie is er één van en we vertellen u daarover op deze pagina meer.

Onze PR-commissie is ook de gastheer van nieuwe leden en belangstellenden
Uiteraard gaat u niet over één nacht ijs en wilt u goed weten met wie u in zee gaat. Wij begrijpen dat als geen ander en nodigen u van harte uit om een paar avonden mee te komen doen. Eerst alleen luisteren? Of een beetje meebrommen of direct aan de bak? Alles kan en niets moet. De drempel is laag en het plezier is hoog. Eén van de mannen van onze PR-commissie zal u van begin tot eind begeleiden. Onderaan deze tekst vindt u hiervan ook de contactgegevens.

U krijgt alle hulp die nodig is
Waar we u als nieuw lid ook bij helpen, is het kiezen van uw stemgroep (1e of 2e tenor, bariton of bas), het leren lezen van muziek, het begrijpen en uitspreken van buitenlandse teksten, enz. We doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken en te zorgen dat ook u zich binnen het koor thuis voelt. Van oudgedienden horen we dat steeds weer: ze willen hun oefenavond voor geen geld missen. Die donderdagavond is vaste prik: dat is de kooravond en daar kom je niet aan. Wellicht ervaart u dat gevoel ook al snel.

We oefenen niet alleen: we treden ook regelmatig op
We treden regelmatig op in kerken om een speciale dienst ‘aan te kleden’. We werken samen met andere koren – van Freddy Veldkamp bijvoorbeeld – in grote concerten. Ook hebben we onze eigen concerten mét goede solisten: paasconcert, kerstconcert, kerstzangdiensten, enz. Op de site onder ‘Agenda’ ziet u hiervan een actuele opsomming.

Heeft u zin om mee op reis te gaan?
We maken bijna ieder jaar een reisje mét partners en geven dan bijvoorbeeld een inloopconcert. Dat hebben we enige jaren geleden in Goes en Gent gedaan; even overnachten in een hotel met z’n allen; grandioze dagen waar lang over nagepraat wordt. Voor een PR-commissie zijn dat drukke tijden.

Heeft u nog noten op uw zang?
Als er nog vragen over zijn, weet ik maar één goed middel: kom deze gerust zelf stellen. Op donderdagavond om 19:45 uur in de Kosterstraat 10 beginnen we met de volgende repetitie tot ± 21:45 uur. Koffie en/of fris in de pauze en veel gezelligheid tussen het oefenen door. Wij genieten ervan en dat willen we graag met u delen. U bent dus van harte welkom!

De PR-commissie.

Voor contact met de PR-commissie; stuur een mailtje via pr@looftdenheere.com